søndag den 29. marts 2015

Lænestol / armstol på drejefod

Vi har været så heldige at have ældste barnebarnet på 10 år på påskeferie, og på spørgsmålet om hvad vi skulle finde på at lave kom loppemarked ind som første foreslag og man skulle jo være et skarn hvis man ikke opfyldte et så godt foreslag:)

Nye steder blev tjekket ud i går og ud over Anders And blade og andet godt til en 10 årig:) fandt jeg denne stol???? den var beskidt som jeg sjælden har set det men ingen huller eller slitage, men men men.... puden eller det øverste sæde mangler så den må jeg lige se om jeg kan få lavet.Jeg har det lidt blandet med stolen, er ikke så vild med imiteret læder men er til gengæld vild med benene og hvad med formen ????Hvad mener du om sådan en stol???5 kommentarer:

 1. LOVE IT! Men det kommer vel ikke bag på dig? ;-) Totalt ærgerligt med den manglende pude....

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske bliver den i virkeligheden lidt sjovere med en pude betrukket med stof men så er ? bare hvilken stof skal det være?

   Slet
 2. Fandt i øvrigt de 2 fedeste runde "ægge-formede" lænestole (60'er) på en tung tung metalfod på den lokale genbrug. Men de var simpelthen SÅ beskidte i det ellers fede sort/hvid ternede stof, så jeg ikke kunne se, hvordan de skulle reddes. Men jeg var tæt på at ringe til dig! De var virkelig kram og havde den fedeste form..... Men opgav at få dem bakset i bilen..... ugen efter var de selvfølgelig allerede væk! ØV!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha gå aldrig forbi noget kram uden at ringe til mig :O)

   Slet
  2. Nej! Det har jeg jo også lært nu ;-) Tænker stadig på dem! Men det var simpelthen så uoverskueligt at få bakset så to tunge stole med en lidt utraditionel form ind i en Ford Ka ;-) Skulle helt sikkert have købt, for de stod HELT originalt og har med garanti været et eller andet design....

   Slet