fredag den 6. marts 2015

Leg med Kuglelamper

Vi har længe gået med tanken om at bruge de små kuglelamper så de ikke hænger enkeltvis men måske 2, 3 eller 4 sammen, nu har vi endelig fundet noget teaktræ der kan bruges til projektet (mere om det i et senere indlæg) så her kommer lige en lille forsmag på hvad vi er igang med.

Jeg har en stor stak lamper liggende og håber Finn kan få tid til at være elektrikeren på projektet ( han er for øjeblikket optaget af at være byggemand Bob hos en af "ungerne" som skal have en tilbygning op og stå:)
Kunne det ikke godt ende ud i nogle fine lamper?
Jeg har lige bestilt masser af nye farver så det er endnu et spændende projekt der venter.


2 kommentarer:

  1. Hmm... har du overvejet måske at lege med farvet stofledning sammen med dem, for måske at få nogle sjove farvesammensætninger? VED GODT, at alle ikke er til vilde farver!!! Men måske det kunne være sjovt at prøve med et par stykker? Ved dog også udmærket godt, hvad farvet ledning koster - men måske det lige kunne give "lidt ekstra"?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg har mange overvejelser i gang men har også fået samlet 15 lamper sammen så der kunne godt blive plads til leg med farvet ledning:) kom endelig med farveforeslag du som er farvernes dronning:O)

      Slet