onsdag den 11. marts 2015

12 cm kuglelamper på vej :O)

Der er fyldt godt op på tørrepladsen, hele 20 lamper fik nye farver i går, nu er det tørretid og så skal de monteres, nogen to eller tre sammen men det kommer der mere om senere.

9 kommentarer:

 1. Se Eva - skulle lige til at skrive til dig, at jeg var nødt til at se billeder af, hvilke farver du har, for at kunne komme med forslag ;-) Hvilke farver ledning har vi at vælge imellem? - for det er da godt nok svært, kan jeg godt se ;-)

  SvarSlet
 2. Tak for din mail - hold endelig stolen - svar hurtigst muligt ;-)

  SvarSlet
 3. Det kunne være flot med en mørk blå lampe og en pink/fuccia ledning sammen med det mørke træ! Men mon ikke det så skal være to ens farvede lamper, så det ikke bliver FOR vildt?

  SvarSlet
 4. Kunne også godt se en pink ledning sammen med den mørke olivengrønne og den lidt lysere grønne lampe...

  SvarSlet
 5. En lys "hudfarvet"/fersken sammen med den helt lyse STØVEDE turkise kunne også være flot! Eller en GULD ledning dertil....

  SvarSlet
 6. Eller guld ledning til de to sorte lamper! Så kom der alligevel et par forslag ;-)

  SvarSlet
 7. Tak for alle foreslag , spændende, jeg kigger i beholdningen af ledning snarest men ved med sikkerhed at guld er noget jeg ikke har, jeg tro:) jeg blev vaccineret mod guld den gang jeg var blomsterbinder men mon ikke jeg stille og rolig kan tage den ind igen og tåle den i små mængder uden at få knopper:O)

  SvarSlet
 8. er det muligt at købe en lampe om hvad koster de

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja når jeg har lamper på lager kan jeg lave dem i den farve du ønsker. send mig en mail med dine ønsker, så ser jeg havd der kan lade sig gøre. eva2049@gmail.com

   Slet