fredag den 28. marts 2014

Når det perfekte ikke er en mulighed......


Jeg skulle lige hilse og sige at det er noget nemmere at male noget så det bliver fint og perfekt, så stregerne er lige osv, men den mulighed var ikke tilstede på det her østen skab (Husker du da den havde to buer på toppen?) 
 Den har fået en gang mat sort, udvendig og indvendig, skabet er som den slags skabe er, lavet af træ som ikke er forarbejdet helt som man gør her i landet men det har også sin charme.

Jeg har forsøgt at få det brune fra skabets oprindelige lak til at skinne lidt igennem malingen, ved ikke om det kan ses på billedet herunder og så er mønstret også lavet så det ikke er perfekt, det er noget af en udfordring for sådan en som mig der går ret højt op i at tingene er så tæt på perfekte som det er mig muligt:O)
 

Før :O)

4 kommentarer:

 1. Jeg tror at jeg skal købe sådan et hvis jeg falder over det til en god pris - uden buer og benpynt er det da ret så lækkert i formen

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan roligt kaste dig ud i et forsøg, jeg har nu lavet nogle stykker af de møbler fra østen, de er rigtig robuste, der er bare ikke gået så højt op i om en liste er slebet ordentlig her og der osv.
   Eva

   Slet
 2. Det er PERFEKT! ;-) Øverste hjørne er bedst! fordi det er mest skævt!

  SvarSlet
 3. Enig, det mest skæve er denne gang det mest perfekte:) Geviret er lagt i din bunke:)
  Eva

  SvarSlet