tirsdag den 25. marts 2014

Badeværelses opgradering :O)

Næsten færdig, der mangler lige en stor kuglelampe og et par kasser til håndklæder som skal males hvide men hold da op hvor var det skønt at komme igang.
Især maleriet på væggen har været så sjov at arbejde med, jeg har ikke helt besluttet om den er færdig, jeg venter lige et par dage med at give den lak, for måske skal jeg lige lave lidt krims krams et par stedet:)


Vi har et andet badeværelse som vi selv bruger så badeværelset her bruges mest til gæster og som kundetoilet til dem der kommer for at se vores lille biks.
Da vi i sin tid lavede det var møblerne malet creme farvede og det var jeg godt nok træt af at kigge på, så nu har de fået en mørkegrå hjemmeblandet farve og alle de kasser jeg  kunne finde er sprøjtemalet indeni og malet hvide udenpå.
Vi har selv bygget vasken ind i det gamle bord.Nu skal jeg bare lige finde ud af hvad der event.skal stå i kasserne:)
Spejlet gik fra guld til mint.


4 kommentarer:

 1. Bliver bare så inspireret af alle jeres kreative påfund... det er jo et helt fantastisk badeværelse I har fået ud af "ingenting".

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er helt sikkert lidt mere sprælsk end det var før og man behøver ikke være så bange for kaste sig ud i et forsøg, hvid maling kan hurtig slette alle spor igen hvis man skulle blive træt af det:O)
   Eva

   Slet
 2. Hold da op, hvor er det flot, super lækkert maleri. i er bare dygtige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er altid dejlig at få ros:O) Jeg tror alle mennesker er gode til noget, og heldigvis er det forskellige ting vi allesammen kaster os over.
   Eva

   Slet