lørdag den 22. marts 2014

En ommer


For et stykke tid siden eksperimenterede jeg med at sprøjtemale bl.a. denne stol, du kan se her hvad jeg skrev om det. Jeg lavede også nogle sæder på teaktræs stole som jeg har haft ude til afprøvning, desværre synes jeg ikke at det holder godt nok.
Stolen blev købt og brugt som julegave, men da stof malings sprøjteriet var lidt af et eksperiment (som jeg dog ikke helt har opgivet endnu, men det vender jeg tilbage til) har jeg nu betrukket stolen med stof i stedet for, så håber jeg modtageren bliver glad for sin forsinkede julegave:0)


Husk i morgen er sidste frist fortilmelding til lodtrækningen om de tre små kuglelamper:0)

                                                        Deltag ved at trykke her


2 kommentarer:

 1. Hold nu op en lækkker stol. Hvis modtageren ikke bliver glad for den, så står jeg gerne klar til at modtage den ;-)
  Det var da kedeligt at tekstilmalingen ikke fungerer helt optimalt.

  SvarSlet
 2. Jeg er jo ikke verdens hurtigste når jeg ompolstrer, så det tog mig faktisk også et par dage at få den færdig, men den endte med at blive rigtig fin, jeg havde lige besøg af et par stykker i "biksen" i går, som også gerne ville have haft den med hjem:)
  Det er rigtig øv at det ikke er helt holdbar med tekstilmalingen for ofte er stoffet på de gamle møbler rigtig godt, det har bare en ret kedelig farve, ved ikke helt om det er på grund af at stoffet er syntetisk, om det skal være bomuld???
  Eva

  SvarSlet