lørdag den 8. marts 2014

Ferie værelser i Ulbølle på sydfyn

At gå efter sin mavefornemmelse og sin indre drøm, det kan da kun ende med noget godt:O)
Her ikke langt fra Svendborg, for enden af markvejen, med naturen som nærmeste nabo har vores den ældste datter valgt at slå sig ned sammen med familien.
De arbejder på højtryk på at realisere nogen at de drømme der længe har ligget og ventet og rumsteret hos dem.
En af drømmene er at tilbyde ferieværelser til bil og cykelfolket som kunne tænke sig at udforske sydfyn og nyde livet tæt på naturen.Planerne er store, den gamle gårdsplads med brosten skal frem i lyset.


Her bliver masser af mulighed for at hygge sig ved bålpladserne når de er etableret


Udsyn til frugthaven, som rummer alt hvad man kan forestille sig at skønne frugttræer. Her skal køkkenhaven også overtage en stor del af græsplænen så vidt jeg har forstået.


Planen er at der skal være en gris på gården, foruden høns, en ged ......
Jeg mener at have hørt at grisen skal bo i den gamle bålhytte:)


Legemulighederne er mange, måske ikke lige det bedste øjemål de arkitekter har haft, men der er helt sikkert plads til det kreative:)Et slaraffenland for børn og barnlige sjæle.


Her kommer så lidt billeder af de fire udlejningsværelser, ingenting er færdig, men jeg kan garantere at gulvene er renskurede og oliebehandlede, for den del har jeg nemlig stået for:)


Vi havde bil og trailer proppet med møbler sidst vi var der, nu skal der bare stilles på plads og samles en masse senge.

og katten er allevegne

Vi skal vist ud og finde flere møbler
Fortsættelse følger.


4 kommentarer:

 1. Det ser da simpelthen så fint ud - sikke et fedt projekt at få fingrene i. Ønsker al mulig held og lykke og glæder mig til fortsættelsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et rigtig dejligt sted, og rigtig dejligt når der bliver drømt og lagt planer.
   Eva

   Slet
 2. Skønt sted med masser af muligheder og masser af hårdt arbejde:-) Hvor er de heldige, at have en mor, der lige kan komme med et læs skønne fine møbler. PS: Jeg har lige blogget om dit fine blå overskab, som endelig er kommet op at hænge på Samsø:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret i det med hårdt arbejde:) Faktisk føler jeg mig som den heldige, tænk at have to voksne børn som kan lide det meste af det vi laver og jeg må lige understrege det meste, for jeg skal nok få besked hvis vi ikke er enige:)
   Jeg skynder mig ind og kigge på dit indlæg, det er altid så spændende at se hvor vores møbler ender henne.
   Eva

   Slet