mandag den 17. marts 2014

Et skab fra østen :( og nogle skønne fund :)

Ikke for at fornærme nogen men det skab her er ikke det kønneste jeg har set. Men når nogen siger tag det eller det bliver smidt ud og der er plads i traileren og jeg måske kan se et par muligheder, så er det værd at give en chance.
Min første tanke var at den top var ret meget for meget så den blev pillet af og det hjalp en hel del.


På benene er er sat nogle stykker pyntetræ både foran og i siderne, de er også røget af og så nåede vi ikke længere med den i går, men det pyntede alt sammen:)
På vej hjem fra samme tur mødte vi en loppe/marskendiser og det resulterede i at vi fik en lænestol der er godt slidt og 5 lidt hærgede men fantastiske skammeler med hjem til en rigtig god pris.

Jeg er igang med stolen, er lidt spændt på om det kan lykkes at bevare stoffet og alle skammelerne er jeg også igang med så søndag blev en rigtig dejlig dag.  

6 kommentarer:

 1. Hold da op det hjalp meget med at fjerne toppen af skabet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk hvad et brækjern kan udrette:)
   Eva

   Slet
 2. Ja nu er der da VIRKELIG basis for at tænke CRAZY ;-) De er jo de perfekte lærreder, de skamler! :-)

  Jeg ville jo have holdt mig helt og aldeles fra skabet pga. de buer og de pyntefødder - men I - ja I piller dem sgu bare af! hi hi - hatten af for det - og så har du jo et helt "normalt" vitrineskab at sætte i stand! God fornøjelse - det skal nok blive godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej nej, de skamler her er reserveret til serien med knapper!!!!! ja jeg beklager men sådan er det... så må vi se om jeg kan tænke skæve tanker når jeg finder nogle flere:)
   Normale bliver de der østen skabe nok aldrig, de er hver især skæve på deres helt egen måde, jeg går lige og tænker over om jeg skal understrege alle skævhederne og virkelig give den farve gas..... nå jeg tænker lidt videre:)
   Eva

   Slet
 3. ØV! - jeg kunne ellers lige se en masse sjov og fri leg ligesom den 6. af de 10... ;-) ;-) ;-)

  Jeg tænkte faktisk traks, før jeg anede, at I ville pille buerne af, at det kunne være sjovt at male buerne sort/hvide - altså 10 cm brede felter hele vejen rundt i buerne og så give resten sjove farver - 1 farve til den første "hyldesektion" - en anden farve til den anden hyldesektion...osv - eller måske DOTS allover!??? Men jeg er HELT klar over, at du sikkert allerede har udtænkt en plan ;-) SELVFØLGELIG skal du understrege alle skævhederne! Jeg stemmer for et PIPPI skab!!!! ;-)

  SvarSlet
 4. Eller måske "rammen" i en farve - lågerne i en anden farve og hylderne i en trejde!? ;-)

  SvarSlet