mandag den 28. oktober 2013

Hvad er en god weekend ?

Det kan jo være alt fra familiekomsammen, til fordybelses tur i efteråret skønne farvelade, en sofaweekend med en god bog  eller hvad tænker du det er????
Denne weekend var god fordi: vi skulle absolut ingenting, nå ja lige bortset fra at få lavet nogle ting, male ompolstre osv, og det fik vi virkelig gjort, vi er nu næsten i bund med vores lager fra sommerens indkøb af møbler, og det skal vi også snart være for værkstedet skal være klar til at male køkkenlåger i.
En god bekendt skal have nye farver på lågerne og da hun ofte har givet en hånd når vi havde brug for det, er det nu vores tur til at give hendes låger en hånd:)

En af weekendens færdige projekter der denne farverige sag. 
(lige for god ordens skyld, lampen er solgt, vi er blevet bombarderet  med henvendelser om den lampe siden jeg lagde den på i lørdags, og ja det siger nok noget om at prisen var for lav:O)


3 kommentarer:

  1. En god weekend, er den weekend, der lige passer det behov man har. Nogle gange er det en weekend uden planer. Andre gange kan de være en god weekend når det har været i selskab med nogle dejlig mennesker.

    SvarSlet
  2. En god weekend består af hygge og i selskab med familie- på mange måder. Sikke nogle fine ting i får lavet - og sikken en lækker lampe! :)

    SvarSlet
  3. Hi hi hi - jeg må være sær ;-) En god weekend er god tid til hygge....

    SvarSlet