torsdag den 31. oktober 2013

Armstol, ny farve nyt betræk-

En rigtig dejlig gammel stol er nu endelig blevet færdig.

En sort spray i en mat udgave er brugt til stellet og det efterhånden klassiske møbelstof fra Stof og Stil er brugt til sædet.
Jeg kan godt lide at bruge spray til de gamle stole hvor man kan se træets årer, det er så fint når årerne kan ses gennem malingen.

8 kommentarer:

 1. Den er blevet helt utroligt flot i sort - Jeg synes den træder meget mere frem sådan

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk også at den er blevet rigtig god:)
   Eva

   Slet
 2. Den er super flot stolen!
  Veddu forresten om man kan bruge vandbaseret grunder og så "terpentin" (kan i skrivende stund ikke lige huske hvad det hedder) baseret maling ovenpå ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du spørger en maler vil han nok sige nej og jeg tror også at der er en vis risiko for at den vandbaserede vil boble op og især hvis grunderen er nymalet. Men jeg har også erfaring med at det kan lykkes, så egentlig er det et spørgsmål om, om man tør tage chancen, men hvorfor ikke bruge en terpentin grunder hvis du vil male med terpentin maling? Jeg har af og til gjort det omvendte, altså grundet med terpentin (når noget feks, er bejdset, for så slår farven igennem hvis man bruger vandbaseret grunder) og malet med vandbaseret og det er der ingen problemer i.
   Eva

   Slet
  2. Jeg tager chancen. Stolen kan heldigvis slibes igen hvis det går helt galt.
   Jeg havde lige en rest af noget vandbasseret grunder som skulle bruges. Og min søster havde en rest terpentin maling tilbage fra da hun malede sin gyngestol. Derfor bliver det lidt et miks. Tusinde tak for råd og vejledning.

   Slet
 3. Hvor er det virkelig blevet fint! Og så elegant!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, dejligt at du kan lide den, men den er jo nok også lavet lidt til den sikre side, jeg overvejede lidt om jeg skulle lege lidt mere med den men nu fik den lov at være lidt klassisk denne gang:O)
   Eva

   Slet
 4. Super flot! - selv som "klassisk" ;-)

  SvarSlet