lørdag den 19. oktober 2013

Efterårets glæder.

Huset har været fuld af børn i efterårsferien så penselerne og bloggen har holdt ferie.
Vinterforrådet er ved at blive samlet sammen, æbler, kvæder og meget mere står nu og venter på at vi finder ud af hvordan vi kan opbevare dem uden at der går mus i, de holder sig bedst ude men der har musene jo også frit spil så hvis du har et godt råd så sig endelig frem.
Vores gamle Bella boskop æbletræ har så mange æbler at vi slet ikke kan bruge dem, måske vi skulle sætte nogen poser op til vejen til fri afhentning:O)

En direkte fra kassen er ikke at foragte, selv om man kun har to små tænder at raspe det syrlige
 vinteræble med.

 Bella boskop, et helt fantastisk vinteræble.

Kastanje høst, lige til at blive glad af at se på og røre ved.

Lidt af det hele, lige udenfor døren så det er nemt at hente når det skal bruges til maden. Vores drivhus har givet helt fantastisk i år, og tomaterne står stadig deroppe og modner stille og roligt.


Æblekvæden er en af mine yndlings frugter, jeg bruger den kun til at ligge i krukker, i drivhusene osv. Den er smuk at se på og den dufter så man bliver glad indeni når man går forbi og mærker at den er der.Vi har også været lidt på handelen og købt fine ting og så har vi været i Hvidovre og hente et par ret specielle møbler som vi har fået foræret, men mere om det senere.
GOD LØRDAG DERUDE I DET SKØNNE EFTERÅRSVEJR.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud ! Dejlige efterårsbilleder.
  Ih, det bliver spændende at se hvad i har fået fingrene i denne gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har fået foræret et toiletmøbel som jeg ikke tidligere har set, ikke ligefrem en skønhed, men spændende med den slags udfordringer.
   Eva

   Slet
 2. Jeg tænkte på - Har du et godt trick til hvordan man får skuffer op på en kommode...

  Jeg har fået en skænk forærende der har stået i et hus uden varme de sidste par år - og jeg tror træet har udvidet sig, så skufferne ikke kan komme op - Det er lidt ærgerligt, men jeg har jo heller ikke lyst til at ødelægge skufferne i forsøget, så jeg tænkte I måske havde et godt trick?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det bedste råd er at møblet kommer ind i varmen og bliver godt tørt, så vil jeg tro at træet trækker sig sammen igen, hvis du har mulighed for at stille det et sted hvor der er brændeovn eller anden god varme ville det nok være godt, ellers kan det godt tage lang tid for et stort møbel at blive helt tørt. Håber det lykkes for dig.
   Eva

   Slet
 3. Fantastiske efterårsbilleder!

  SvarSlet