fredag den 25. oktober 2013

Chatol med guldtapet

Hvis du er en af dem som ikke var så vild med det tøsede toilet / skrivebord jeg viste frem i går, er du måske mere til denne gamle smuksak.
Chatollet har gennemgået en større reparation men nu er den klar til at vise frem.


Efter grundig afslibning og grunding har den fået en helt hvid maling i en glans 90.
De små skuffer er malet med guld, sider og inderste plade har fået guldtapetet som jeg fandt da vi var til bagagerums marked i VejenDet har været et større arbejde at rense de forskellige metal lister rene for gammel maling, men når det er gjort, er det jo også fantastisk at se at det er fine gamle ting der er indenunder.
Når man lukker pladen op følger stængerne som den hviler på automatisk med ud, smart lille detalje:O)


Alle knubber og beslag var i stykker og vi har derfor sat andre på, til de små skuffer har jeg brugt knubber af træ som er malet med guld og en blomst fra tapetet er klippet ud og limet på.
Chatollet har rigtig mange fine håndværksmæssige detaljer.
4 kommentarer:

 1. Åh gud hvor jeg ELSKER det tapet!!!!!! Chatollet er blevet RIGTIG fint og guld-detaljen er perfekt :-) Den "guldfarvede" retro lampe du kom til at male, ville have stået godt til det ;-) ;-) ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...eller måske du slet ikke nåede til at male den Eva? :-) Du overvejede det måske kun? (kan simpelthen pludselig ikke huske det....hmm...)

   Slet
  2. Min hukommelse er ikke så god!!! så jeg kan faktisk ikke huske om jeg nogensinde fik malet den, men jeg har flere guldlamper bare rolig:O) og jeg har faktisk lige købt to mere i går så guld går vi ikke ned på sådan lige.
   Eva

   Slet
  3. HI HI - nej det er min åbenbart heller ikke - kom pludselig i tvivl, da jeg havde skrevet det... ÅH det var godt, så er jeg mere rolig!!! En lampe til chatollet må der til ;-) Jeg mener altså, at jeg så, at du havde malet den ene, fordi du syntes, den var så forfærdelig - kan nemlig huske at jeg holdt på, at den selvfølgelig ikke skulle males ;-) - hvilket ikke kom bag på dig ;-)

   Slet