tirsdag den 8. oktober 2013

En Ikea kommode og en nostalgisk kommode.

Denne Ikea kommode var egentlig kasseret, selv om den er ret ny, den var blevet malet uden at være grundet med det resultat at malingen kunne rives af i store flager. Men nu får den lige lov at leve lidt længere:)
Man kan vel sige at en nyere kommode møder de gamle materiale, tapeter på top og sider er fundet på et genbrugsmarked og det gule selvklæbende plast på skufferne er også tilbage fra omkring 70èrne.



Jeg har skrabet kanterne på skufferne rene for den gamle maling og valgt at lade dem stå som de er, de andre kanter er malet hvide, da de ikke kunne skrabes helt rene.


Ikea kommoden kommer aldrig til at leve så langt et liv som denne lille sag her og måske er det ren nostalgi at den har fået lov at overleve.
Da vi for nogle år siden købte hus på Amager boede vi ligesom to steder, så huset derinde blev møbleret med ting vi fandt eller fik foræret og derfra stammer den lille kommode, den havde det ikke godt, men nu hvor huset er solgt igen, er den kommet med hjem og man kan da ikke smide noget ud der har tjent en godt i en overgangstid:O)

Kommoden har fået nye greb og hjul, og endnu et par lag maling.
Den har små knubs her og der og har helt sikkert fået rigtig mange lag maling i årenes løb men den fungerer jo fint så nu skal den ud og have et nyt liv.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar