tirsdag den 13. november 2012

Retrostuen

Så er der igen ryddet op og stillet fint op i udstillingen, det er tidskrævende men også rigtig hyggelig, her er et par nye ting, stolen som er blevet betrukket med en kraftig stribet bomuld, den lille kommode som nu er blevet rigtig fin efter en lang tur under slibemaskinen og den gamle teak standerlampe som nu har fået en mindre skærm og et par farver, vi har haft den stående rigtig længe i teakudgaven uden den store interesse så måske er der nogen der synes den er lidt sjovere nu:O)
Jeg har under oprydningen også sorteret i mine gamle malerier, og nu ryger de til salg til rigtig billige penge( fra 50,-), det var lidt sjovt at gense nogen af de ting jeg startede med at lave for i dag maler jeg jo på en helt anden måde:O)3 kommentarer:

 1. Jubiii så FIK du noget ud af at kigge forbi Silkeborg Eva ;-) - maling på lampefødder skal der til!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får altid noget ud af at komme til Silkeborg og din udstilling var fantastisk, og inspirerende, og jeg ved ikke hvad det er med dig men jeg smiler både udenpå og indeni når du giver et pip fra dig:O)
   Eva

   Slet
 2. Ha ha - vi er lige tossede (med farver og alt muligt andet) Eva!!! Jeg kan slet ikke lade være at klikke ind forbi og få et skud farver!!! I skulle bare bo noget tættere på, så det var lidt lettere at investere! Du har så meget GULD!

  SvarSlet