onsdag den 14. november 2012

Jalousiskab

 Vi har fået en del henvendelser på det gamle jalousiskab, om hvad vi vil gøre ved den og hvordan vi gør. Den er ikke så nem at have med at gøre, for hvis man begynder at grunde og male den flere gange, så kan lågerne ikke åbne og lukke ordentlig, det har jeg prøvet en gang, der må heller ikke komme maling ned i rillen hvor lågerne løber.
Denne her har fået en tur med spraymaling i en olivengrøn farve, tynde lag af flere omgange så lamellerne ikke klistrer sammen, og det er faktisk lykkedes rigtig godt, den åbner og lukker lige så nemt som før malingen. Vi har valgt en farve der ikke er alt for lys, da rillen ellers ville fremstå meget tydelig og ligeledes rillerne i lamellerne, 

Indeni kunne den godt peppes op med lidt mønstret hyldepapir og så ved jeg ikke helt hvorfor den er født uden det øverste af bagpladen.6 kommentarer:

 1. Jeg tror at grunden til at den øverste bagplade mangler er pga. det var der telefonkablerne gik ind - mange steder hvor jeg har været i min barndom brugte man skabet til telefonbøger og så stod telefonen oven på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuh der kan min hjerne ikke lige følge med, ledningen kommer vel udefra væggen, hvorfor så hul i bagpladen?? men de er temmelig sikkert nok blevet brugt til telekonen.
   Eva

   Slet
 2. Wauw, hvor er det flot!!!!! Er det til salg?

  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Trine jeg er også ganske godt tilfreds med denne her og til salg, ja det var den, men der var en der bød ind på den i aftes og jeg regner med at hun betaler den i dag. Beklager men nogen gange går det meget stærkt:O)
   Eva

   Slet
 3. Skinner den oprindelige farve ikke igennem, når den ikke er blevet grundet først?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej når bare man bruger en god spray, er det ikke et problem.

   Slet