onsdag den 17. oktober 2012

Vidste du at der var noget der hed telefonbænk??

Hvis ikke, så kan du se en lige her, eller det var ihvertfald hvad de kaldte den på genbrugen.
Den er da ret sjov og  det er første gang jeg ser sådan en, så den måtte vi næsten have med hjem, Nu må vi se hvad vi kan gøre ved den for at den bliver lidt mere sjov at kigge på.Endnu en model af teakstolen, den har jeg heller ikke set før, det er utrolig så mange forskellige modeller der er lavet af dem.6 kommentarer:

 1. Ja jeg kan godt huske telefonbænken. 😀 I min barndom/ungdom stod telefonen ofte i gangen. Så kunne man jo hører den over hele huset, der var jo kun en telefon. Så var det jo dejligt man kunne sidde ned mens man snakkede 😀 I bordet lå telefon bøger m.m. Glæder mig til hvad du finder på at lave med den. 😀 Dejlig stol du fandt den model har jeg ikke set før.

  SvarSlet
 2. Nej den kendte jeg ikke, det er en sjov tanke, og et sjovt møbel ;-) Stolen er jeg helt VILD med, hvad skal den koste hvis man køber den som den er?
  Mange hilsener

  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg regner ikke med at der skal gøres noget ved den, andet end en afvaskning og en gang teakolie, jeg skal lige have kigget lidt nærmere på den for jeg har ikke set den model før, men den kommer nok til at koste 200,- lige som alle de andre modeller af teak stolen vi efterhånden har haft.
   Eva

   Slet
 3. Ja min mormor og morfar havde også sådan en bænk, som stod i gangen med telefonen på det lille bord :)

  SvarSlet
 4. Ja jeg kender godt telefonbænken....Der er flere til salg i den blå avis :o) Har ledt lææænge efter sådan en sag, men blir den malet??

  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine
   Ja den skal helt sikkert males og have nyt betræk, jeg går lidt rundt om den og overvejer farve og stof for øjeblikket.
   Eva

   Slet