søndag den 7. oktober 2012

Sikke en dag..........

Egentlig skulle vi bare hente de 8 stole vi spottede i går, og hente lidt gulv til et lille værelse i sommerhuset, men vi endte med at komme hjem med: en ny multislibemaskine, disse skønne kopper og tallerkener, et fad fra Bjørn, et par bøtter fra Erik og en hel trailer fyldt med møbler, ja vi købte virkelig så meget  at vi måtte køre hjem og hente traileren, men det bliver altså ikke pakket ud før i morgen for nu skal jeg have en kop kaffe og lidt mad.
SIKKE EN DEJLIG SØNDAG14 kommentarer:

 1. Sikke travlt på en søndag. Jeg husker stellet fra min barndom. Min mor havde det i rødt og min moster i blåt. Sikke fint :-)

  Kh. Anne-Mette/Hverdag på Æblelunden

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogen gange bliver dagen en helt anden end forventet.
   Eva

   Slet
 2. Hej Eva
  Det rød/orange stel, hvad skal det koste ?, vi er meget interesseret, da datteren fandt 4 tallerkner i sommerferien. Så hun vil meget gerne have flere ;-)
  Og hvad vil du have for Wiinblad fadet ?

  hilsen Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine
   Jeg kigger det lige ordentlig igennem i morgen (men jeg tror at alle dele er uden skår), og finder en pris, men sender du mig ikke lige din mail adr, så vender jeg tilbage til dig.
   Eva

   Slet
 3. Meget lækre sager!! Jeg var ikke klar over at stellet også fandtes i blåt, det er rigtig fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har tidligere haft kopperne i den blå farve og lidt af den røde men det er lidt sjovt når man finder så mange dele på en gang.
   Eva

   Slet
 4. Er spændt på at høre hvad det blå skal koste, for jeg samler på det :)
  Og købte tre tallerkner i sidste uge :)
  God dag
  Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie
   Jeg har altid været heldig at finde det så jeg kan sælge det videre til en rimelig pris, eller det er da hvad jeg selv tænker, nemlig 15 kr. pr. tallerken, hvad tænker du om den pris?
   Eva

   Slet
 5. Ha ha ha - sig mig en gang - havde I ikke lige holdt "oprydningssalg" på matriklen? AAAAHH det var selvfølgelig for, at der var plads til en masse NYE lækre ting! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da lige sådan det er, der skulle nødig være for meget ledig plads :O)
   Eva

   Slet
 6. Hvor meget har du af det blå?
  Mvh Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie
   Jeg har kun de 6 flade tallerkener og en enkelt desserttallerken som jeg lige har fundet, som oftest er det hurtigt solgt.
   Eva

   Slet
 7. Jeg springer fra og jagter selv :)
  Men tak.
  Mvh Cecilie

  SvarSlet