lørdag den 13. oktober 2012

En rigtig smuksak

Her kommer den, den gamle kommode som har været lidt længe under vejs, men nu er den klar til at indtage et værelse, en stue eller hvor den nu kommer til at havne henne.
Jeg er ret vild med de gamle kommoder hvor skufferne buer lidt, vi finder dem ikke så tit, denne her er den tredie vi har sat istand, først en postkasserød og så en gul og nu denne lyse turkisagtige farve som er tonet så den passer til papiret med de små ugler.


Jeg har en reol på vej, som jeg glæder mig til at vise frem, i farver som jeg nok selv synes er ret heftige, men men men jeg ligger ansvaret over på Per :O) som foreslog farverne da jeg bad om gode foreslag http://fantast-fabrikken.blogspot.dk/2012/10/aktivitet-pa-vrkstedet.html#comment-form
(øv nu kan jeg igen ikke huske hvordan jeg får den lange adr. til at ligge under et lille ord. Hjælp!!)
Hurtig hjælp, hvis jeg har fundet ud af det, kan du komme til farverne lige her :O)

11 kommentarer:

 1. Du går ind i "rediger indlæg", highlighter linkadressen, og går op og trykker på "link" i værktøjsbjælken... Der skal du i den øverste linje skrive det ord du vil have til at stå der, og lade linkadressen være i den nederste linje

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak for hurtig hjælp, så simpelt når bare man kan huske hvordan, nu håber jeg det sidder fast i min hukommelse.
   god lørdag
   Eva

   Slet
 2. Hold op hvor er den fantastisk - helt igennem gennemført...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Rikke, jeg er faktisk også selv godt tilfreds med resultatet.
   Eva

   Slet
 3. Flot stykke arbejde , kommoden er blevet rigtig fin,

  SvarSlet
 4. Wow hvor er den blevet flot. Vi vil fortsat meget gerne have den hjem til os så du må tænke over en pris. Glæder os til at se reolen - og vi er parate til at tá det fulde ansvar hvis det kikser. Spændende. Per og Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en skøn kommode, men jeg tog lige en rask beslutning og lavede et par af skufferne om, det irriterede mit øje at der var et par små bobler i papiret, måske er jeg lidt hys... men det føles godt når man ved at man har gjort sit bedste.
   Jeg håber på at få kommoden færdig i morgen, glæder mig til at høre hvad i synes om den men husk her i biksen er der ingen købetvang men i skal nok få lov at tage ansvar for farven:O)
   Eva

   Slet
 5. Wow, hvor er den flot! Hvis du er interesseret i at sælge den, så er jeg i hvert fald en mulig køber :-)
  Kh Alberte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Alberte, jeg er blevet bestormet med mails vedr. den kommode, og den er faktisk allerede solgt Håber jeg inden længe finder endnu en superkommode med buede skuffer og alle greb intakte:O)
   Eva

   Slet