torsdag den 18. oktober 2012

En gul kommode mm.

Med fare for at gentage mig selv,for jeg kan virkelig ikke huske om jeg har haft den på før men jeg tror det var sommer og sol da den blev lavet, så kommer her lige lidt billeder at den gule kommode som egentlig var tiltænkt vores nye badeværelse i sommerhuset, men som så ofte før så blev det noget andet vi brugte så nu kan den komme videre ud i verden til en som elsker alt det gule:O)

Efter min mening en rigtig fin kommode,
Se lige de her beslag/ håndtag, de er da super fine, jeg ved ikke om de kan være lavet i hånden men de ihvertfald en anelse forskellige.


En lille reol, gul/grå, den har jeg indtil videre hængt op i det nye badeværelse, for jeg er en af dem som elsker en lille blomst på en lille hylde i et lille badeværelse:O)


Blomsterstanderen var egentlig også tiltænkt badeværelset til håndklæder, men den blev også udskiftet til noget andet og er nu også klar til et nyt liv et nyt sted.


4 kommentarer:

 1. Hej - har du en farvekode på den gule kommode? Jeg synes, at den er virkelig flot og har to gamle kommoder, som skal males...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Milla, koden kommer her: jeg har brugt en Unik Plus maling i glans 50 Kulør 1017. Husk at grunde ellers dækker en gul maling ikke:) God arbejdslyst
   Eva

   Slet
 2. Hvad koster stolen med det fine uldbetræk? Mvh Ester

  SvarSlet
 3. Jeg ved ikke helt hvilken stol du mener.
  , kan du kopiere billedet og sende det til mig på mail Eva2049@gmail.com for den side du har været inde på er fra 2012:-)

  SvarSlet