lørdag den 27. oktober 2012

Ikke det mindste genbrug men helt helt ny :O)

Velkommen til verden

Vi har lige været optaget af noget andet end møbler, lamper og genbrug de sidste par dage, for at have fokus på et af livets små mirakler.
Vi har fået den gave for tredie gang at blive mormor og morfar.


En buket til mor og barn er hvad der hører sig til når man er gammel blomsterbinder, og her er alt hvad haven bød på lige inden frosten kom i nat og tog det sidste.

Nu skal vi i arbejdstøjet igen for der ligger små projekter som skal være færdige her i weekenden, et par stykker venter på et par lamper, og vi har et fint gammelt chatol som kun mangler at få beslagene skruet på, så er det også klar. Der ligger også lidt arbejde  i at få udstillingen til at se fin ud igen efter at vi har kørt et læs til Amager i denne uge, så en dejlig arbejdslørdag venter.
RIGTIG GOD LØRDAG TIL DIG

8 kommentarer:

 1. Tillykke med det, super flotte buketter :-)

  SvarSlet
 2. kæmpe stort tillykke med den lille ny, smuk mor barn buket ...

  SvarSlet
 3. Mange gange tillykke..
  kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hov, der kneb jeg vist lige en tåre :-)

  SvarSlet
 5. Kæmpe tillykke med det lille ny barnebarn! Og sikke en flot buket :D

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med barnebarnet! Meeen du er vel ikke gammel blomsterbinder - måske tidligere blomsterbinder :-) Flotte buketter!

  SvarSlet
 7. Tak allesammen, det bliver jo spændende at se hvilken personlighed der gemmer sig i sådan et nyt lille menneske.
  Tak for de fine ord om buketten,når jeg har bundet en buket til en eller anden lejlighed, tænker jeg altid, hvorfor bandt jeg ikke lige sådan en til mig selv i går, men det er ikke så tit jeg lige får gjort det mere.
  Til Line: en tåre er helt på sin plads, hun er jo fantastisk.
  Til agh: tak, måske lyder det bedre med tidligere blomsterbinder:O) men jeg er jo en af dem der gerne vil nå til alderen "gammel" for tænk hvor meget skønt kreatid det giver når man ikke skal have focus på andet end at "være" i det man har allermest lyst til.
  Eva

  SvarSlet