mandag den 31. august 2015

Teak lænestol med nyt betræk.

Ikke for at prale det gør vi jo ikke her i landet:) men det arbejde jeg har lavet på denne her er nok det mest vellykkede indtil videre, alt gik som det skulle, ingen forkerte klip med saksen ingen stof der blev trukket skæv osv osv. Jeg er så godt tilfreds :O)


Stoffet er endnu engang møbelstof fra Stof og stil og det fås i de fineste farver og som "amatør ompolstrer" er jeg godt tilfreds med kvaliteten.
Det er meget godt at vi har masser af plads på værkstedet osv, men ofte ryger tingene ind på stuebordet når jeg skal arbejde, der er ikke noget som et 3 m plankebord hvor der er plads til det hele:)
Hvad skulle man gøre uden en krogenår?


Rigtig god dag :-)
7 kommentarer:

 1. Tillykke med det flotte arbejde! Den er virkelig smuk! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anya, den er også lige for øjeblikket min yndling, men sådan er det ofte med ting jeg lige har lavet:)

   Slet
 2. Jeg synes nu godt, du kan tillade dig at prale af de smukke ting, du får lavet ud af de gamle møbler

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, så længe jeg stadig kan komme op og ringe over et færdigt projekt og min hjerne er leveringsdygtig i nye løsninger på de sjove og indimellem fine fund, så bliver jeg ved med at "prale" lidt :O)

   Slet
 3. Den er rigtig flot lavet! Sig lige til, når du vil af med det plankebord - ik'! ;-) Fx når du flytter til et mindre sted på Fyn :-) Noget andet; gem endelig flere små træskuffer til mig - kan ikke rigtig selv finde nogle og har keramik projekter i gang, hvor de gerne skulle bruges ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, jeg kigger og kigger efter et mindre sted og vi kan virkelig godt bo meget småt, bare vi har et kæmpe værksted men ejendomsmægleren ser meget mærkelig ud i hovedet når jeg fortæller ham at det er det vi ønsker os :O)
   Det bliver svært at skille sig af med det bord:) fik det lavet hos en lille snedker i Jylland for mange mange mange... år siden, sammen med en 3 m bænk (den har jeg skilt mig af med) og 6 træstole, som vi ikke bruger mere men troligt gemmer til..... ja man ved jo aldrig om de skal i brug igen:O)
   Jeg har en del små træskuffer sender dig lige et billede når jeg får taget billede så kan du se om det er noget.

   Slet
 4. Super!

  Kan godt forstå, at det ikke lige er sådan at skille sig af med - har altid drømt om sådan et bord.... HE HE - jeg har en fiiiiiiiin bondegård til salg med mega mange længer til værksted!!!!! Kom og køb ;-) Ren win win :-)

  SvarSlet