fredag den 21. august 2015

Projekt: Rustik Bordplade.


Uha vores lille Sport & fun campingvogn ja det hedder den altså, selv om der ikke er meget sport over  os to når vi tager  afsted og slapper af:)  var tung bagi da vi kørte hjem fra Ebeltoft for vi havde 6 af de her 60 år gamle plader med hjem. Nogen vil nok tænke Nå??? men jeg tænker jo at der er mange muligheder gemt i de gamle træpladder:)


 Nu har de fået en let omgang med sandpapir og så ville jeg jo gerne bevare det grå look, men hvordan gør man det samtidig med at de skal have en overflade så man ikke får splinter i fingrene????
Gode råd efterlyses !!!
Jeg har lavet et lille forsøg med en glans 20 lak, umiddelbart den der skulle være mindst at se men det forandrer ja alligevel farven så hvis du kender til andre måder vil jeg rigtig gerne høre om det.
Jeg forestiller mig at nogen skal bruges til bordplader og nogen skal skæres op til hylder:)
Endnu et sjovt efterårs projekt.

4 kommentarer:

 1. ÅH hvor er de fede!!!! Jeg ville bruge dem som et lærred!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god ide,tak Helle O) Jeg har jo faktisk før malet på gammelt træ men slet ikke tænkt på det med de her så det vil jeg helt sikkert bruge et par af dem til:)

   Slet
  2. især kunne det være super flot, hvis du lader noget stå råt og reelt kun maler inde i midten...fx med ca. 10 cm kant hele vejen rundt.... I Eva stil med en lige markeret kant mellem maling og træ - i Helle D stil med en totalt uens forskel mellem maling og træ ;-)

   Slet
  3. Jeg overvejer lidt om og hvis jeg får malet på en af dem,at den skal hænge udenfor på gavlen af huset, om det så skal være Helle eller Eva stil, tja måske har jeg sluppet lidt af kontrollen så kanten ikke skal være så lige mere, nu må vi se:O)

   Slet