fredag den 7. august 2015

Industriel lampe / kyllinglampe ......

Mange ville nok hænge den i hønsehuset så de nye små kyllinger kan få et varmetilskud, men i denne tid hvor focus er på retro, tilbageblik, nostalgi og industriel design ender den nok over et spisebord et eller andet sted i landet :O) 


Vi har selv for år tilbage haft kyllinger og brugt denne slags lamper, de var bare noget større, det fine ved denne her er at den ikke er så stor og så er den også rigtig velholdt.

Jeg overvejer lidt om jeg måske skulle tage trådkurven af og lave en lampe af den, den kunne blive rigtig fin med en stor pære og stofledning,................................. nå det må vente vi har lidt for mange bolde i luften lige i øjeblikket og har faktisk haft det længe da vi (mest Finn) er igang med en udbygning hos yngstedatteren på Amager. Jeg kører fast rutefart med trailer, materialer, byggeaffald osv mellem Høng og Amager, det er noget af et logistik arbejde at få alt til at passe sammen når der er næsten ingen plads at have materialer på:) men det skrider fremad og inden vinteren sætter ind skulle den lille familie gerne kunne rykke ud i lidt mere plads:) og det er ingen luxus når man 4 mand kun har 50m2.Rigtig god sommerfredag til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar