søndag den 2. august 2015

Lotus Catrineholm gryder

Ååååååååååh jeg kan jo godt mærke at jeg bliver voldsom påvirket af alle de skønne ting der er oppe i tiden og selv om jeg havde besluttet ikke på noget tidspunkt at give så mange penge for gryder...... så har man vel et standpunkt til man tager et nyt :O) !!!!!

De kunne altså noget der tilbage i 50èrne som stadig holder:)


Dejlig dejlig dag, måske skal de to grønne blive i mit eget køkken ????

6 kommentarer:

 1. Ja de er rigtig fine, fortryder også i dag, at jeg lod ungerne bruge den lille kasserolle i sandkassen.
  Den havde været min mors og i dag ville min den yngste gerne have haft den i sit køkken. Men sådan skifter tiderne jo ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, tiderne skifter og godt det samme men noget bliver hængende og det er rigtig godt at have noget med fra barndommens land:)

   Slet
 2. Sikke fine gryder. Og i sikke fin stand. Min morfar har heldigvis passet godt på min mormors gryder i over 20 år siden hun desværre alt for tidligt faldt bort. En dag stod de fremme til mig, da jeg kom på besøg. De to gryder betyder noget særligt nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt, det vil altid være noget særligt når der er koblet den slags minder på:) og selv om man ikke kan købe sig til minder så kan man måske købe sig til nostalgi og godt håndværk:)

   Slet
 3. He he. Jeg havde det også sådan med Lotus-tingene. Engang. Nu har min mening også skiftet. Har dog ikke invisteret i noget ;-) men nøj det er nogle flotte nogen du har der! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det værste er at nu begynder jeg at se dem allevegne, næsten som når man får en ny bil, så spotter man også dem magen til, og det kunne godt blive en dyr affære:)

   Slet