onsdag den 29. oktober 2014

Malerier på vej

Jeg går lidt i et vacuum og venter på hvordan tingene kommer til at falde ud i forhold til mit "rigtige" arbejde. Når jeg har helt styr på alle detaljer skal i nok få historien:) Men men men... jeg glæder mig til at kunne hellige mig alle mine kreative interesser og efter 46  fantastisk gode år med arbejde indenfor Børne og Unge området synes jeg faktisk selv at det er ret velfortjent snart at kunne lægge den del af arbejdslivet bag mig.

For øjeblikket er jeg igang med projekt maleri:) Jeg har gang i nogle stykker og når der er lidt samlet tid bliver de hevet frem og arbejdet på.
De to her er jeg efterhånden nået så langt med at jeg godt vil vise dem frem:) jeg arbejder stadig på dem men afslutningen er indenfor rækkevidde:)


Dejligt dejligt at være fordybet i processen :)


3 kommentarer:

 1. SÅDAN! Fortsæt! Jeg aner en inspiration ;-) Hvis jeg må give et råd, så er du ved at være klar til at fokusere mere på samspillet mellem farver og hvordan du får dem til at hænge rigtig godt sammen. Kig på, hvilke der gør noget godt for hinanden og gør den anden god og hvilke der bare stikker ud for at stikke ud! De må gerne stikke ud men det er stadig godt med en mening med det...tænk meget på, hvad der kan

  SvarSlet
 2. ...gøre farverne varme eller kolde, da det tit kan skabe en sammenhæng... Hvordan du kan tone dem i en bestemt retning. Det er nemt at male med kraftige farver - mange får meget forærende på den front - men det gør bare ikke et maleri i sig selv - de skal hænge sammen og give mening. Nu er neonfarver ved at være yt - jeg gætter på at en del vil få problemer ;-) (det var lige en spydig intern;-)) Du kan hente rigtig meget farveinspiration i blade - kig ikke på motiver men udelukkende på farvekombinationer....

  SvarSlet
  Svar
  1. Så godt at høre fra dig igen herinde, tak for konstruktiv kritik, jeg arbejder videre og prøver at huske dine gode råd:)
   Eva

   Slet