fredag den 17. oktober 2014

Hjælp til afmelding af en blog.

Jeg har brug for hjælp!!!!
Jeg har gennem lang tid fulgt bloggen GlambækDesign en dejlig kreativ blog men hun er så stoppet med at blogge for et års tid siden og nu popper denne blog http://glambaekdesign.blogspot.com/ nu op hele tiden på min liste og ikke fordi jeg har noget imod nye bloggere men den handler om Fisk og der har jeg ikke lige min hovedinteresse:)
Hvordan melder jeg mig fra denne blog???
Jeg kan ikke finde nogen steder på selve bloggen hvor jeg kan melde fra, håber der sidder en derude der ved mere end jeg gør og andre som har fulgt den gamle blog må vel have samme problem eller??

7 kommentarer:

 1. http://bloghjlp.blogspot.dk/2012/04/blogroll-indst-nye.html

  her kan du se hvordan man tilføjer nye blogge men det funger på samme måde når du skal slette de blogge du ikke vil følge mere ..

  SvarSlet
 2. Fandt du ud af det? Ellers er der et lille hjul ved dit newsfeed og derfra kan du finde bloggen og afmelde dig som fast læser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg fandt ikke ud af det for umiddelbart kunne jeg kun melde til og ikke fra. Men jeg ved godt at jeg ikke er en ørn til det så jeg spørger måske rigtig dumt, men hvad er en newsfeed???
   Eva

   Slet
 3. hvis du kikker på det link jeg gav dig så kan du se der står "fjern" ud for hver blog så kan du trykke fjern ud for den blog du ikke ønsker at følge mere ...

  SvarSlet
 4. Så vidt jeg kan se når jeg går ind på linket, så handler det om at fjerne eller tilføje en blog når man har den liggende på ens egen blog, er det ritig forstået? men jeg har ikke de blogs jeg følger liggende på min egen blog så det jeg har brug for er at få denne fiske blog fjernet fra min blogliste på betjeningspanelet og på bloglovin, og det kan jeg ikke se at jeg kan gøre der. Tak for din tålmodighed Helle:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu fandt jeg ud af at slette den på min blogliste på betjeningspanelet så mangler jeg bare listen bloglovin:)

   Slet