lørdag den 18. oktober 2014

Store og små bakker.

Jeg er så småt kommet igang med pensel og lærred igen, havde lovet mig selv at der skulle være nogle dage i efterårsferien som der stod maleri sjov på og så blev det alligevel fredag middag før jeg kom i gang, nu håber jeg flowet kommer i løbet af weekenden:O)

Har vist aldrig fået vist jer de bakker som jeg lavede til workshoppen  i Næstved:) De to første er gamle institutionsbakker som har fået en gang maling og lidt tapet:)

En klassisk teak bakke:)


og en af de helt gamle som også har fået en gang maling det oprindelige papir som var inde i bakken var helt revet i stykker. Den sorte kant er den oprindelige:)


3 kommentarer:

 1. Eva, det var PRÆCIS det guldtapet, jeg ledte efter til min væg! Men det var UMULIGT at opdrive! DU må have købt hele lageret! ;-) Den bakke er selvfølgelig min favorit! - og det blev til et andet guldtapet på væggen i stedet ;-) God malerlyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den rulle jeg har, værner jeg meget om:) den er fundet på et loppemarked til en rigtig god pris, men jeg tror jeg ved hvor den kan købes, dog til en noget højere pris:-)
   Eva

   Slet
 2. Retrovilla har haft dem, men havde desværre udsolgt (eller i hvert fald ikke nok til en hel væg) da jeg havde brug for det..... Ja sæt dig tungt på den!!!! Det er DET FEDESTE guldtapet! :-)

  SvarSlet