mandag den 7. april 2014

Lille bord på væggen der.

Det er nu ikke fordi bordet var noget eventyr da vi kom hjem med det, det var nærmere lidt af et fejlkøb, for benene var voldsom store i forhold til den fine bordplade og hvad gør man så?
Vi valgte at tage benene af, og sætte et par vinkler på bordpladen så den kan sidde på væggen, så fik den en gang spray, dyb mørkeblå, og nu er den næsten endt lidt som et lille eventyr:)
Pladen er kun 28 cm dyb og en lille meter lang så de meget høje og brede ben fik bordet til at virke uharmonisk og ustabil, da der ikke er mange cm imellem "for og bagben" nå.... det kan man vist ikke kalde benene på et bord men pyt:-)


2 kommentarer:

 1. Ej hvor er det blevet fantastisk flot! Det ser godt nok lidt sjovt ud med benene til bordet. De passer ikke rigtigt til.
  Jeg har fået et stort spisebord i egetræ som jeg skal have omdannet til et kreabord. du kan lige se det her http://instagram.com/p/lzgbKChF_r/
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få skiftet benene ud. Jeg er bare helt tom for idéer mht. hvordan de skal se ud. Så hvis du har nogle idéer vil jeg meget gerne høre dem.
  Gevindet i 2 af benene er mere eller mindre ødelagt, så bordet er ret ustabilt lige i øjeblikket.

  SvarSlet
 2. Ja det er ikke alle møbler der er lige harmoniske og så må de jo laves om:) Jeg kigger lige på dit bord, og ser om jeg kunne få en brugbar ide:)
  Eva

  SvarSlet