tirsdag den 30. juni 2015

Louis Poulsen værkstedslamper, 2 stk. 45 cm

Vi har to stk. af den store 45 cm arbejds pendel liggende, det er snart længe siden de blev sprøjtemalet og gjort klar men først nu har vi fået taget et par billeder:)
Fatning og ledning er Finns afdeling men han er i fuld gang med at være Byggemand Bob hos yngste datteren så selv om stofledningen er bestilt hjem så ligger det stadig i kassen og venter på montøren:O)

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Prisen er 450,-kr pr. stk. uden ledning og fatning, pris på stofledning og fatning afhænger af hvilken ledning der skal i, jeg har eks. en grå stofledning liggende og med den vil ledning og porcelæns fatning koste 100,. pr lampe. Hvis det skal være en almindelig hvid ledning er prisen kun 50,-kr. send mig event en mail eva2049@gmail.com hvis du er interesseret.

   Slet
 2. Engang fik jeg alle dine opslag direkte ind i mit feed (RSS) på min blogforside, men så begyndte jeg at undre mig over at jeg ikke fik dem længere og nu kan jeg se at I ikke har RSS Feed på Jeres blog mere, så jeg ved ikke hvordan jeg skal følge Jer - med mindre jeg vil have en email tilsendt og det vil jeg ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg ikke rigtig styr på alt teknik omkring bloggen men jeg mener ikke at jeg har slettet noget, har du nogen ide om hvordan det kan være sket?
   Hvis jeg kan gøre noget vil jeg rigtig gerne ved bare ikke helt hvad jeg skal gøre.
   Kan du ikke melde dig ind som følger på Bloglovin, så får du en besked derfra.

   Slet