tirsdag den 16. juni 2015

Hvad kan man få ud af et gammelt teak skrivebord????

I foråret fik vi et gammelt skrivebord hjem som var meget robust og den fejlede ikke rigtig noget som havde betydning bortset fra at der var boret hul i pladen til en arkitekt lampe og bordet var nok heller ikke en af de mest spændende modeller:)

Derfor blev den skilt ad og er nu blevet til helt to ting:)

De to skuffe elementer blev skruet af og derefter sat ovenpå hinanden, de fik monteret hjul og fire af skufferne blev spray malet i hver sin nuance, en topplade blev skåret i en mdf plade og maling blev blandet så det har samme farve som en af skufferne.Så var der stellet med pladen som havde et  hul og en del brugsspor. Pladen blev renset med 3 dob. salmiak vand, hullet fyldt ud og så regnede jeg lidt på hvordan et mønster kunne dække det udspartlede hul, det blev til nogle store sorte tern som er malet med en mat sort maling.


Da malingen var godt tør fik bordet et par gange teak olie 
Det blev så til et rigtig fint og brugbar bord,Det kan da vist godt kaldes 100% genbrug :O)8 kommentarer:

 1. Det er da helt utroligt, hvad du kan få ud af et gammelt skrivebord, jeg er især imponeret over, hvor flot et spisebord, der er kommet ud af 'ommøbleringen'

  SvarSlet
 2. Tak jeg er glad for at høre at du synes det er blevet vellykket, jeg elsker jo når jeg pludselig kan se muligheder i noget der ellers var røget ud:)

  SvarSlet
 3. Fantastisk god idé og flot resultat :)

  SvarSlet
 4. Fantastisk god idé og flot resultat :)

  SvarSlet
 5. Fantastisk god idé og flot resultat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du er så begejstret at jeg får helt tre dejlige kommentarer :O) Rigtig god dag til dig:)

   Slet
 6. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlet
 7. Bordet har vi jo set før, men det fortjener i den grad at blive vist igen - så fedt! Og Wauw! Hvor er skufferne blevet fantastiske - virkelig smart fundet på :)

  SvarSlet