fredag den 20. juni 2014

Teak skammel 4 stk og lidt af hvert:)

Da jeg forleden købte den fine teak rokkestol havde jeg også disse fire skamler med hjem, de har fået en tur med meget fint sandpapir og derefter en gang teak olie og det hjalp betydelig:)


En oprydning i en børneinstitution var anledning til at vi fik bilen fyldt godt op da vi i går var en tur på Amager, vi fik lov at tage hvad der var tilbage da personalet havde taget det de ville have. Der er ikke så meget retro over tingene men gode ting i en super kvalitet så nu må vi se hvad vi kan få ud af det.

Hele 7 store bakker:)

Vægtæppe med stjernetegnene:)

4 stk Ikea hylder.

Dobbelt skab, ingen nøgle så det må vi lige overveje hvad vi skal gøre ved:)

og sidst et stort skab med to låger :)

6 kommentarer:

 1. Det var da nogle fine ting du er kommet hjem med. Mht til skabet uden nøgle, så er det muligt at skifte låsen ud. Mener ikke de koster så meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi skal nok få lidt godt og sjovt ud af tingene og en udskiftning af låsen bliver nok også resultatet så må vi se hvad prisen er på sådan noget:)
   Eva

   Slet
 2. Jamen Eva - de bakker skriger da på at blive til "kunstbakker" ligesom dine stole og dine skamler! Det ville være rigtig sjovt at se, hvor forskellige de kan blive - jeg maler gerne en! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god ide:) det er da klart det de skal være, og jeg tager dig på ordet, jeg tager en med til Fyn når engang jeg når så langt at jeg skal hente mit chatol nede hos dig:-)
   Eva

   Slet
  2. Det er en DEAL Eva! Glæder mig til at se, hvor forskellige de kan blive! Og så ELSKER jeg, når kunst-ting kan BRUGES - når kunsten får en praktisk funktion og ligger i feltet mellem kunst og brugsting..... det må man jo sige, at sådanne bakker vil gøre! De skal bare have et tykt lag lak ;-) Har selv nogle almindelige flade træbakker, som jeg påtænker at male på....

   Slet
 3. Åh, de er da for lækre, de skamler! :) #misundelig

  SvarSlet