torsdag den 12. juni 2014

Ny stol til samtalekøkkenet:)

Vi har fået en del opfordringer til at fortælle lidt mere om hvem vi er sådan rent privat og ikke kun hvad vi kan med gamle ting og sager:) 
Det tænker jeg lidt over, måske måske ikke:) men her kommer et lille indblik i vores private samtale, hygge hjørne i køkkenet, det er den plet der er absolut mest brugt i vores hjem, både til hverdag og når det kommer gæster.
Vi har længe ledt efter en ny stol her foran brændeovnen, som er min absolut yndlingsplads, især i vinterhalvåret, herfra besvares mail, læses bøger, drikkes kaffe osv osv. Forleden stod den der så STOLEN på en genbrug her i nærheden men til en alt for høj pris:) men med lidt tålmodighed og en uges ventetid (nogen røde kors butikker har jo degraderet personalet så de ikke selv må tænke) på at lederen skulle tage stilling til prisen, lykkedes det at få den ned i en rimelig pris. Nu skal den ombetrækkes (der er huller i betrækket) når tiden er til det, jeg har lige bestilt stofprøver så det er ret spændende hvad det ender med.

Maleriet er lavet af Helle D. en skøn "kunstnerven" fra Fyn, faktisk mødte jeg hende ved en motorvejs afkørsel engang hvor jeg solgte hende en stol og ingen tvivl, kemien mellem os var der fra første øjeblik og jeg kan takke hende for at jeg kom godt igang med at male billeder igen og at jeg fik skiftet fra olie til akryl:) sjovt som et tilfældigt møde kan skabe nye relationer.

3 kommentarer:

  1. Sikke en lækker stol!
    Det er lidt trist med chefer der tror at deres medarbejdere ikke selv kan tage en beslutning. Skønt at høre at du fik stolen til en overkommelig pris.

    SvarSlet
  2. <3 blev så ikke til et "hjerte" som jeg havde håbet ;-)

    SvarSlet