lørdag den 28. juni 2014

Gammelt havebord og rusten jern.

Et eller andet sted i haven skal det gamle bord have en plads, i den store have vi har, kan der sagtens findes en krog hvor den kan stå, den skal lige have et par nye skruer inden den kan slås op, de var knækket, og det gav et afslag på 100,-kr på prisen så det var da en ok prisnedsættelse for selv at sætte to skruer i:)

Denne her jern ting som jeg ikke aner hvad er, har jeg taget med hjem fra Fyn, den skal også stå et sted i haven med vand i, fuglene elsker vand i haven og ved festlige lejligheder kan den jo få et par rosenhoveder som kan svømme rundt og se fine ud. Tænker også at den kunne se fin ud til jul med hyacinter og kogler:)


Rigtig god weekend, her i området er der loppemarkeder alle steder i denne weekend, det trækker men jeg har faktisk lovet mig selv at der ikke skal købes mere før jeg har fået lavet noget af alt det der står og venter..................kun hvis det er noget helt specielt altså.

5 kommentarer:

 1. Rustent jern er smukt! ;-) ;-) ;-) SUPER køb! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk var jernet helt gratis, ikke alle kan se skønheden i det rustne:)
   Eva

   Slet
 2. Hahahaha "kun hvis det er noget helt specielt altså" - den er go' med dig Eva
  Tak for i lørdags. Jubel hele vejen igennem ♥
  - og sikke fine ting du har fået fat i. Tænker også at fuglebadet vil blive xtra skønt med pynt :-)
  Dbh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev desværre ikke til nogen lopper i weekenden da i var kørt måtte jeg en tur til Amager og hente "den gamle mand" han sad på skadestuen og havde brækket foden et par steder så nu løber han ikke så langt her i sommer øv øv øv.
   Men super hyggelig at have besøg af jer her i vores lille biks og held og lykke med det nye køkken arrangement:)
   Eva

   Slet
  2. Åh nej da. Rigtig god bedring til ham :)
   Og mange tak. Lægger billeder op når en gang ...

   Slet