søndag den 15. juni 2014

Teak rokkestol, kender du den model:)

Denne her kunne jeg ikke gå forbi da jeg i dag var på en hurtig loppe ose tur, og ja jeg har betalt rigtig gode penge for den, men sådan er det nogen gange når man falder pladask for noget.
Ham jeg købte af sagde at den var pris sat til at skulle ombetrækkes pga store pletter øverst på stolen mennn menn men, nu skal man jo ikke tro på alt hvad der bliver sagt så jeg gik hjem og rensede stoffet og nu ser stoffet  ud som nyt :) så ingen ombetrækning denne gang:)


Hvis du kender noget til stolen vil jeg blive glad hvis du vil lægge en kommentar, det er altid sjovt at vide noget om oprindelse alder osv.

22 kommentarer:

 1. Jeg kender den ikke, men den er super fin!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også det bliver en yndlings stol og de små i familien vil helt sikkert elske rokkefunktionen:)
   Eva

   Slet
 2. Du skriver, at du har renset stoffet, men hvordan gør man det? Vi har en sofa, som i den grad trænger til en rensning, men man kan ikke umiddelbart tage stoffet af, så jeg ved ikke, hvordan jeg skal gribe det an.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt en tilfældighed at det lykkedes så godt for jeg drak en kop kaffe hos en ven på vejen hjem fra loppeturen og hun havde lige tabt en kop kaffe på et gulvtæppe og brugt et rensemiddel som viste sig at være effektiv, det var et billigt et hun havde købt i netto, så jeg fik flasken med hjem og da jeg ikke havde så meget at tabe gik jeg igang. Jeg tror pletterne på nakkestøtten var fedtstof fra brillantine eller sådan noget, det var en helt hård og fedtet hvid stor plamage, men efter at have sprøjtet det 6 gange og gnedet og duppet det godt med rene klude, gik det helt af, det var ret fantastisk. Jeg må indrømme at jeg ikke har undersøgt hvor meget kemi der er i rensemidlet for jeg gik bare igang med det samme jeg kom hjem:) Du kan sende mig en mail eller dit tlf nr så skal jeg sende et billede af flasken til dig:)
   Eva

   Slet
 3. Sikke en lækker stol! Er der ingen mærker? For mig, ligner det mest en 50'er model.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der er ingen mærker men jeg tror du har ret i at den er fra 50erne, jeg er lidt imponeret over at stoffet er så fint, ingen slid mærker eller noget som helst.
   Eva

   Slet
 4. Skønt at du fik den rigtige stol, og den ser jo fantastik ud efter rengøringen.

  Vi håber at du ved lejlighed, kommer forbi Storebælt Antik igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor sjovt at du har fundet ind på min blog:) Stolen passer perfekt ind her hos os og jeg kommer helt sikkert tilbage:)
   Eva

   Slet
 5. Svar
  1. Ja rigtig dejligt med sådan et fund engang imellem:)
   Eva

   Slet
 6. Aaaaamen - den er jo FANTASTISK Eva!!! Du ved, hvor den kan ende sine dage ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den får ikke lige lov at forlade stuen her, men man ved jo aldrig hvad der dukker op, måske kan et nyt godt fund komme ind i kampen om pladsen en dag og så kender jeg jo vejen ned til dig :-)
   Eva

   Slet
 7. Ligner min fra Grinderslev Møbelfabrik :) : http://roxyklassik.dk/stort.asp?selbinr=185600&prekat=1635

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det kan du have ret i , det vil jeg lige undersøge nærmere, jeg har for nylig set den i en gammel dansk film på tv:)

   Slet
 8. Den skulle vel aldrig være til salg? Min svigerfar har en nøjagtig magen til, jeg er blevet helt vild med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre indtil videre er det en jeg har købt til mig selv men skulle jeg forandre mening vil den komme til salg her på bloggen:)

   Slet
 9. Ja stolen bor stadig her hos mig:O)

  SvarSlet