torsdag den 1. maj 2014

Nogen gange må man vælge (Have snak:)


 Det er rigtig svært at vælge et træ fra som man har gået og passet og klippet troligt i mange år men efterhånden som tingene gror til må man vælge hvem skal leve og hvem skal dø.
Abetræet vinder altid den kamp, stien er flyttet et par gange og andre træer er fældet for at der kan blive plads til at abetræet frit kan folde sig ud:) og denne gang går det ud over denne formklippede sag.

Den er større end man lige skulle tro, vi måtte være to mand til at vippe den op på traktoren.


Man har jo lov at håbe på at den vil overleve, nu får den ihvertfald en chance, godt med vand og så må vi se hvordan det går. 


Den har fået plads i et nyplantet  bed med træer og buske, vi er nemlig godt igang med at forandre visse ting i haven (derfor er der ikke så meget tid til at male møbler lige nu) Vi har fået udstykket det bagerste af haven så der nu er to byggegrunde som vi kan sælge fra, derfor trækker vi tingene tættere på huset og planter så der bliver et naturligt skel  til de to grunde.

Så hvis du lige står og mangler en byggegrund i Høng, så skal du da være velkommen, de er begge plantet fint til og så bliver man nabo til Fantast-fabrikken, det er vel ikke så ringe endda :O)
Da den var væk var her et kæmpehul, og det var jo oplagt at fylde det op med spagnum og sætte lidt surbundsplanter, bagerst Hortensia og forrest Rohododendron 

1 kommentar:

  1. det er blevet super godt. Krydser fingre for at træet overlever.

    SvarSlet