torsdag den 29. maj 2014

Leverance fra Røde kors.

Da jeg forleden var på storindkøb havde jeg ikke taget traileren med og så er det jo fornemt at man kan få tingene leveret lige til døren for næsten ingen penge:)
De to "ældre" herrer,( ja det med alder er jo noget underligt noget for jeg er jo nok snart på samme alder:)  som kom med møblerne forstod ikke helt hvad jeg skulle med alle de møbler og da jeg viste dem hvad jeg var igang med og det første de så var et gult chatol og en neongul rokkestol, da var kommentarerne ja ja jow, det må jeg nok sige, ja ja der er mange måder at gøre det på. 
Jeg tror de har haft en sjov snak på vej hjem:)

Et fint teak laminat bord med stålben, højden er en mellemting mellem sofa og spisebord.

Denne her bliver rigtig spændende at skulle igang med:)


En klassiker, den kan blive rigtig fin når den får nyt betræk og måske maling:)


Spisebord med to plader, endelig fandt jeg et bord hvor jeg kan lide benene, jeg har set rigtig mange gode robuste borde men så har benene været udskåret på værste vis.


Og endnu en af de gamle klassiske kommoder, har lige lagt sidste hånd på en magen til som er blevet gul, nu skal der så leges lidt med farverne endnu engang:)


Sminkebordet er jeg rigtig glad for at jeg købte, det er ikke så tit at jeg ser dem til en pris hvor det kan svare sig at sætte dem i stand.


Til slut et dækketøjsskab,det er også længe siden vi har haft sådan en i vores lille biks, den har den helt rigtige størrelse ikke for høj og ikke alt for tung:)

Den gamle sag her

4 kommentarer:

 1. Hold da op, du har nok og få i gang med nu :) Er spændt på stolen for er lige sådan en som jeg kunne bruge i mit kreahjørne i stuen - tror den er perfekt og sidde og strikke/hækle i.
  God dag og mon ikke de to herre fra Røde Kors får lavet lidt reklame for dig :)
  mvh
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Masser af arbejde, det værste er at det nu står og fylder op i min gang, skal vist lige have det organiseret lidt:)
   Eva

   Slet
 2. Wauw nogle lækre sager du har fået fingrene i denne gang. Komoden minder mig om min farfar og farmor, de havde en næsten magen til derhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den slags kommoder har jeg fundet en del gange, de er som regel ret velholdt og det er tydeligt at folk synes de er meget praktiske med alle skufferne og uden at de fylder for meget, det var virkelig nogle super gode køb.
   Eva

   Slet