tirsdag den 20. maj 2014

Københavnerskabe / Køkkenskabe 4 stk :O)

En lang lang tur nordpå helt på den anden side af Frederikssund, var hvad vi var ude på i går for at hente de fire gamle skabe. 
Jeg havde kun set dem på et lille billede på telefonen, så jeg var ret spændt på om de levede op til mine forventninger.Denne her har 12 glasskuffer dem pakker jeg ud i dag, jeg tror at alle skuffer er i fin stand, det eneste der var lidt øv var at den ene af glas skydelågerne har et ret stort afslag for neden, det må jeg lige have kigget nærmere på.
Jeg tror bare den skal have en gang hvid maling og så er den klar, selve skabet er meget robust.


De to her har også glaslåger, og det er da ret fantastisk at finde to som har helt samme størrelse, de er super fine, den ene har fået lidt fugt på bagbeklædningen bagpå det skal jeg også lige tjekke lidt op på men ellers er jeg glad:)

Og så denne lille perle, den trænger til en kærlig hånd udvendig og indvendig, med lidt spartel og maling.
Men låger og skuffer er super fine.
Forventningerne er indfriet, så nu venter de bare på at jeg får tid til at tage mig af dem
:O)

2 kommentarer:

 1. Nøøøøj, skabet med glasskufferne, er det til salg og hvad skal det koste? Er vild med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kommer til salg når jeg lige har fået kigget lidt nærmere på om det har nogen skader og når det er blevet malet, uden at du må hænge mig op på det kommer det nok op i nærheden af 2000,- To af glasskufferne har en sjov detalje for der er skruelåg bagerst på skufferne så de har nok været beregnet til gryn mel osv.
   Eva

   Slet