lørdag den 31. maj 2014

Fin gammel kommode og stol med tapet:)

Den gule farve er stadig ret populær her hos os, jeg blander ofte en smule olivengrøn i farven for lige at få det skær som jeg godt kan lide. Jeg finder ofte de her kommoder i lidt forskellige udgaver men fælles for dem er de fine greb.Denne model må der være solgt ualmindelig mange af og ualmindelig mange er blevet kasseret igen, derfor er de også ofte til at købe til en fornuftig pris. Denne her har fået en let slibning, et stykke gammelt tapet og to gange lak og så er den klar til en ny tilværelse:)
Jeg fandt 11 gamle stålstole med træsæder i går og dem skal jeg have hentet en af de nærmeste dage for bilen var fuld af børnebørn tæpper og madkurv, vi var nemlig på vej til en af de skovture som vi alt for sjældent får gjort alvor af, ren hygge i en grøftekant med brændenælder og højt græs, der skal ikke så meget til, for at skabe nærvær og glæde hos en 5 årig og en 1,5 årig :O)
RIGTIG GOD LØRDAG DERUDE 


5 kommentarer:

 1. Hvor ER det en smuk stol! Jeg leder også pt efter dem, da jeg også har igang i et malerprojekt på dem....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig spændende, det glæder jeg mig til at se.
   Eva

   Slet
  2. Bare mit sædvanlige krims krams Eva - ikke noget planlagt som dit! ;-)

   Slet
 2. Wauw hvor er den bare vildt flot den kommode! Den måtte gerne stå hjemme hos mig.
  Stolen er også blevet rigtig fin, det giver en god effekt med tapeten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men jeg tror da gerne den ville flytte hjem til dig;) Det er ret fantastisk med de gamle kommoder at de holder så godt, de har jo efterhånden nogle år på bagen:) jeg tror næsten at de er fra 50èrne, så jeg er måske i virkeligheden jævnaldrende med dem :O)
   Eva

   Slet