fredag den 22. november 2013

Lille køkkenskab og tallerkenrække

Der er gået en hel del igennem malerværkstedet den sidste tid for at blive klar med så mange ting som muligt til vore åbne weekend her i næste weekend. 
Her et fint lille skab med skrå sider som er malet i den lidt støvede turkise farve som jeg er ret vild med lige for øjeblikket. Vi har givet lågerne et par nye/gamle sorte greb, de er noget finere til de her skabe end de alm .træknopper som skabet er født med.

Den lille at de to gamle tallerkenrækker vi fik ind for nylig er også blevet færdig.
Den blev hvid og har fået en stribe hyldeplast på de tre hylder. Hyldeplasten er pepitaternet og stammer fra det gamle lager af plast fra 70erne som jeg fandt i farvehandlerens kælder for et par år siden:O)
 På vores åbne weekend d. 30.11 og 1.2 vil der være et tema der hedder:
JUL OG GENBRUG
Jeg er igang med at bruge forskellige genbrugsting til at bygge juleting,som adventskranse osv op omkring,  stole, lampeskærme osv indgår, de skal være med til at skabe julesteminge på vore åbne weekend, men kommer også her på siden i løbet af næste uge:O)


4 kommentarer:

 1. De er blevet super fine! Er er vild med køkkenskabet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu hvor det er lavet er jeg også ret tilfreds med de,t det var ellers ikke en af mine yndlinge inden vi gik igang med det, måske også fordi jeg ved hvor stort et arbejde det er med alle de vinduer:O)
   Eva

   Slet
 2. Det er jeg osse helt vild med det køkkenskab - og er interesseret i at købe det. Hvad skal det koste og hvad er målene på det? Skriv evt til tantesoed@gmail.com. Tak på forhånd. Hilsen Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre fra en øbo igen. Jeg har sendt dig en mail.
   Eva

   Slet