lørdag den 23. november 2013

Jul og genbrug :O)

Det er weekend, vejret bliver til skovtur så jeg vil lige dele denne lille uhøjtidelige genbrugs julearrangement med jer:
Et teakspejl gik istykker

Jeg havde egentlig forestillet mig at rammen skulle males med tavlelak eller laves om til opslagstavle, men det må lige vente til efter jul for nu skal den først fungere som bund for et lille julelandskab.


Mos, lidt gamle grene, små kogler og hvad man ellers kan finde i skoven og så den uundværlige limpistol så er man godt på vej.


Et stykke af spejlet fungerer som sø, og så er det jo helt op til fantasien hvor meget der skal ske i det lille landskab, måske et par små nisser hvis man er til den slags og ellers som her et par porcelæns figurer.

Rigtig god lørdag til jer alle.

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det dog hyggeligt ud !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er næsten som da børnene var små og der skulle laves nisselandskab, men det er jo vigtig at huske at lege uanset hvor gammel man bliver:O)

   Slet
 2. Svar
  1. Det er et hjerte Eva ;-) Det plejer det at blive til på facebook ;-)

   Slet
  2. Åhh gud hvor jeg føler mig gammel og fra en anden forståelsesverden engangimellem:O)
   Eva

   Slet
  3. Det kan du tro, at jeg også gør nu og da - jeg fik sådan en her for nylig - XD - og fattede ikke en brik! Men det betyder åbenbart at man griner helt vildt :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Jeg har leget med jul og genbrug et par dage og jo mere man laver jo flere ideer dukker der jo op, men det er jeg sikker på at du ved alt om:O)

   Slet