tirsdag den 3. september 2013

Kuglelamper igen igen og et forsøg med stofmaling.

Her kommer lige et par billeder af næste hold kuglelamper.

De 8 jeg vil foreslå har du lige her.


Jeg eksperimenterer lige for øjeblikket med at male stof på stolesæder, her har jeg brugt stofmaling men det suger ret meget maling, nu går jeg og venter på en stof spray maling som jeg lige har bestilt hjem, det er ret spændende hvordan det virker og hvor dyrt det event bliver.
Har du nogen erfaring med at male stof på møbler ???6 kommentarer:

 1. Tusind tak for den fine lyserøde kuglelampe jeg modtog forleden - jeg er meget tilfreds med den :-) Bedste hilsner Susanne i Aarhus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Øjjj det er jeg rigtig glad for at høre, det er så sjældent jeg hører fra folk når først tingene er kommet ind i deres hverdag.
   Eva

   Slet
 2. Hej
  Hvad vil det koste at købe to af dine lamper med post.
  Vh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille
   Lamperne koster for øjeblikket 95,-kr pr stk og jeg tager 25,-kr for at pakke og sende og så kommer post Danmarks takster og det afhænger af vægt og det er nok omkring 50,-.
   Jeg vil dog lige sige at jeg lige for øjeblikket har ventetid på lamperne men sendmig en mail så kigger jeg på det. eva2049@gmail.com
   Eva

   Slet
 3. Hej Eva,
  Har du fåët afprøvet simply paint endnu? Jeg står og skal male nogle fine stole sæder og rygge på nogle stole. Det nuværende stof er nistret lyseblåt uld. Jeg vil gerne have, at de små hvide "nistringer" ses igennem malingen. Skal jeg så købe Basic eller Solid sort af tekstil farven? Og smitter det ikke af ved brug? Det går jo ikke ens bukser bliver farvet sorte i stolene, men skal man så stryge stolene, selvom de ikke skal vaskes? Det er mange spørgsmål. På forhånd tak for hjælpen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror desværre ikke jeg er til stor hjælp, for jeg fik aldrig den stofmaling på spray og så fik jeg faktisk aldrig rykket for den så derfor har jeg ingen erfaring med den. Den anden som er en helt almindelig stof maling, den har jeg gjort forsøg med i vores sprøjtemaskine og det var ret effektiv, jeg strøg alle sæderne (lavede 6 stole) bagefter og nu har de været i brug i et lille års tid. De smitter ikke af, men de holder heller ikke farven men bliver stille og rolig mere grålige, så hvis man gerne vil bevare den meget sorte farve, så kan jeg ikke anbefale det. Men hvis de godt må se lidt slidte ud så er det ok. Jeg opgav at male dem med pensel, det blev ikke godt. Man kan godt sprøjte det på så nistrene kan ses, det afhænger af hvor mange gange man giver det og hvor meget man tynder malingen op. Hvis du gør dig nogen erfaring med sprayen vil jeg rigtig gerne høre om det:)
   Bedste hilsner Eva

   Slet