søndag den 8. september 2013

Huset er solgt :O)

Så er det endelig i orden, huset er overdraget til den nye ejer, hun ville gerne overtage huset d. 7. 9. 13, og det var jo i går. 
Det har været lidt svært at skulle af med huset, det er et rigtig dejligt sted, og selv om vi ikke har haft det så længe, så nåede vi alligevel at få et forhold til hus og især til haven som jeg selv har anlagt.
Men det er jo lidt et luxus problem at man ikke lige synes at man har råd til at have et  hus stående til de gange man har lyst til et par dage i hovedstaden:O)

              

Det er jo også lidt en lettelse, nu kan vi have focus på vores skønne hjem i Høng, her har vi boet siden 1975, så jeg kan da godt mærke at det nok bliver  meget sværere når vi engang skal sælge huset her, hvor vi har haft vores unge år, fået vores børn, begravet vores hunde og holdt en masse fester, nå men den tid den glæde, nu skal der først hygges med lidt malede møbler, malerier og hvad der ellers byder sig.


GOD SØNDAG 

2 kommentarer:

 1. tillykke med salget ,,,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, det er nu rigtig rart at få afsluttet det hele og hvem ved, når man lukker en dør er der jo ofte en ny der åbner sig, så det må jeg holde lidt øje med:)
   Eva

   Slet