søndag den 29. september 2013

Bagagerums succes :O)

Det kan man vist godt kalde lørdagens bagagerums marked som blev afholdt på plænen foran Ide Centret i Vejen i går.
 Der var biler og trailere med alverdens ting og sager, og noget af det som jeg elsker mest, de fleste var til at handle med, til sådan et marked skal man kunne forhandle om prisen:O) så kan man jo altid diskutere hvem der har fået mest ud af handelen, men sjovt er det når man føler at man har gjort nogle gode køb.Det bedste køb var denne Brio klapvogn fra 70èrne, den ser ud som om den aldrig har været brugt, selv de små klistermærker på stellet er ikke slidt af:O)


Et andet superfund var denne rulle guld tapet, nypris omkring 400,- den fik jeg for en 50ér, så er der jo noget ved at gå på marked.

De andre gode fund kommer en af dagene når jeg får taget billeder.
 I skal heller ikke lige snydes for et par billeder (beklager den dårlige kvalitet, de blev taget i farten med mobilen) af selveste rock kongen Elvis, som også var i byen og give koncert. Så fik man oplevet det også :O)  dog var han ikke med i noget bagagerums marked, han havde skam privat chauffør og blev kørt rundt i en af Læborg autos super fantastiske gamle biler.
2013-09-28 15.27.26.jpg

2013-09-28 15.25.46.jpg
4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja jeg synes også det var et godt fund.
   Eva

   Slet
 2. Neeeej, jeg var i Vejen på kunstmuseet, og vidste desværre ikke noget om bagagerums salg, måske var det derfor at der var så tomt i bymidten.
  Men vi så skam også Elvis ...
  Fine ting du har hjembragt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror det halve af Vejen og omegns befolkning var ude ved Ådalen og rigtig mange kræmmere og især mange private som klart er de sjoveste at handle med:)
   Eva

   Slet