søndag den 23. september 2012

Veloverstået loppemarked / Udsalg

Masser af mennesker, masser af snak, masser af salg og et fantastisk vejr vi sluttede vores loppemarkedsweekend af med.
Hvor var det skønt at der dukkede så mange op, og tusind tak for alle de rosende ord vi fik med på vejen, det var en fornøjelse at møde og handle, med så mange af jer som følger med på bloggen.

En dejlig arbejdsweekend, hvor hele familien gav en hånd, så arbejde og hygge blev forenet og alt for meget kaffe blev drukket.
Jeg fik selvfølgelig ikke taget nogen billeder selvom kameraet var lagt frem.6 kommentarer:

 1. Hej Finn og Eva

  Det var et fantastisk loppemarked i havde stablet på benene. Jeg kom hjem med mange gode skatte. Læssede ud i bilen af to omgange ;). I har så mange fine ting og man bliver helt overvældet af jeres flotte showrooms. Det var meget inspirerende at gå rundt og kigge og jeg og min mor, som også var med, kom hjem fyldt med gode idéer til hvordan vi forvandler vores egne gamle møbler og nogle af de ting vi købte. Jeg møder gerne op hvis du holder et loppemarked igen :).

  Mvh Mette :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, så dejligt at høre at i har fået inspiration.
   Eva

   Slet
 2. Kære Eva - jeg sir' osse tusind tak for den gode oplevelse med at køre fra Frederiksberg til Høng for at kigge på jeres kreative overflod - og jeg er SÅ glad for mit lille bord, det blir' det helt sikkert drukket mange kopper kaffe ved her til vinter i mit nye hus på Samsø. Det var et stort og flot loppemarked I holdt som var hele turen værd

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at i tog turen og rigtig fint at vide, at det lille bord får et nyt liv på Samsø, det er noget af et spring at flytte fra Frederiksberg til Samsø, rigtig meget held og lykke med det.
   Eva

   Slet
 3. Uh ville sådan ønske, jeg kunne have været der! Dejligt at det hårde arbejde op til bar frugt! Sådan en succes giver masser af energi og lyst til mere! Fortsæt! Fortsæt! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må kigge forbi en anden gang hvis din vej falder forbi Vestsjælland engang Helle.
   Eva

   Slet