søndag den 9. september 2012

Retro skammel

Vi er nu nået til oprydning i de lidt mere sjove ting, noget ryger ud i teltet til loppemarkedet og noget går vi i gang med med det samme, derfor blev disse tre gamle skamler også lige betrukket med ægte retro stof i går.
De to frotte stoffer var i den kæmpe kasse stof som datteren ,LIBE), overlod til mig da hun ryddede op sidste gang og det fine margurit stof købte jeg for snart længe siden hos, LaRaLil.
Det er ikke det at sætte nyt stof på der er det store arbejde, det er mere det at få alle de søm og stifter af som er indenunder, ofte i flere lag, denne her var spækket med dem. Men det er også lidt spændende,  jeg troede et kort øjeblik at der lå en skat indenunder det røde frotte men desværre var det meget beskidt og skjoldet, så det måtte også af så jeg nåede op på hele 4 lag ovenpå hinanden.

4 kommentarer:

  1. Det er arbejdet værd, de er alle tre rigtig flotte :-)

    SvarSlet
  2. Er den første skammel til salg (den med brune og orange blomster). Vi synes, den er så flot! :) 2985 7484. Hilsen bolette

    SvarSlet
  3. Er den første skammel til salg (den med brune og orange blomster). Vi synes, den er så flot! :) 2985 7484. Hilsen bolette

    SvarSlet