tirsdag den 4. september 2012

Kuglelamper på vej

Under eftermiddagskaffen afmonterede Finn alle lamperne, og jeg  tapede og gjorde klar til sprøjtning, og så måtte aftensmaden lige udskydes lidt for det var næsten for fristende ikke at gå igang med at give dem lidt farve.


Nu hænger de her og venter på ny fatning og ny ledning, så inden længe er endnu et bundt kuglelamper klar til ophængning.


16 kommentarer:

 1. Så fine... ha en dejlig dag og god arbejdslyst ;-)

  SvarSlet
 2. Uuuh, jeg er vild med den lyslilla!

  SvarSlet
 3. Jeg er helt syg med de støvede blå :o))

  Hvad er det de koster??

  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej trine, vi tager 85,- kr for dem og de kommer ikke med på udsalget for vi kan ikke sælge dem billigere.
   Eva

   Slet
 4. super flotte alle sammen ...

  SvarSlet
 5. Jeg bliver nød til at spørge - hvorfor skal du tape dem til når de har samme farve indvendig som udvendig? Og hvad sprøjtemaler i dem med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg taper dem fordi de ikke har farven indvendig, der er de den oprindelige metal og til alle småting og metal bruger jeg dåsespray, jeg har tre forskellige mærker som jeg er rigtig glad for at bruge, jeg kan lige tage et billede og lægge ind så kan du se hvad de hedder.
   Eva

   Slet
  2. Hej igen

   Arhh jeg troede jeg kunne se at de havde samme farve indvendig og udvendig og derfor forstod jeg ikke taperriet!

   Du må rigtig gerne lægge billeder ind af dine spraydåser så jeg kan se mærkerne -elsker at følge med i det du laver da jeg selv har en hel gård fyldt med masser af gammelt ragelse jeg slet ikke aner hvad jeg skal bruge til, fordi det hele er så grimt, brunt og trist!

   Er feks. helt vild med din ide om at spraymale en kurvestol......hvorfor har jeg ikke tænkt over det noget før? Det er jo lige så genialt som dryp-let tuden til vinflasker!!!!!

   :)

   Slet
  3. P.S. Grunder du dem først eller sliber du dem bare let?

   Slet
  4. De fleste af de lamper jeg køber er hvide og så grunder jeg ikke og hvis de har en farve som måske bare skal tones, så gør jeg heller ikke men det sker enkelte gange at det er nødvendig, men en let slibning med meget fint sandpapir.
   Den der gård som er fyldt med gammelt ragelse som du skriver, er det noget du kunne tænke dig at sælge noget af??? så siger du bare til.
   Ja kurvemøbler kan blive superfine, man skal bare lige tænke på at det tager en hel del maling så de er ikke så billige at lave.
   Jeg har et sted på bloggen billeder af de mærker spray jeg bruger jeg leder lige efter dem, måske bliver det først i næste uge efter loppemarkedet men du skal nok få billeder af dem:O)
   Eva

   Slet
 6. UH hvor er det lækre farver!! Og de passer jo PERFEKT til toppen af siden her....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hende der har lavet min header ( mette-sirianna.blogspot) blev også inspireret af nymalede kuglelamper på mit tørrestativ:O)
   Eva

   Slet
 7. Så fine lamper! Jeg fik to i julegave, der er mørkegrønne. Havde tænkt at de skulle sprøjtelakeres, men efter at have set dine, tænker jeg at gøre det selv. Det MÅ da kunne lade sig gøre. Jeg er med på at du har tapet hullerne i toppen, men hvordan har du tapet, så malingen liiige kommer rundt i kanten, men ikke op på den hvide? kh Fie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, hvem du så end er, du kan sagtens sprøjte dem selv, bare du køber en hurtigtørrende heldækkende kvalitets lak og sørger for at sprøjte i stille vejr og ikke for koldt. første gang giver du dem et tyndt lag og ca 5 - 10- min efter giver du dem et lag til, på den måde er det meget sjælden at malingen løber. Som du kan se på de øverste billeder så sætter jeg tapen indvendig i den nederste kant, sæt event to striber tape efter hinanden så hullet bliver helt dækket.
   Held og lykke
   Eva

   Slet
 8. autolakeres...mente jeg naturligvis :-) (fie)

  SvarSlet
 9. Sender i? Har i flere lamper tilbage?

  SvarSlet