fredag den 21. september 2012

Rokkestol og julepynt

Denne gang gik det stærkt, vi fandt stolen i søndags  og jeg ville så gerne have den færdig til vores åben weekend i morgen og nu er den klar.
Malet i en blå farve der matcher den blå stribe i stoffet. Stoffet er helt fantastisk med alle farver fra varm gul til neonpink.
Denne stol er lavet af egetræ og træet var i meget fin stand, det gør det hele lidt lettere når den skal males, for så er der ikke noget der skal spartles osv. Men alle stifterne i det gamle betræk var rustet fast, så det var næsten det største arbejde at få det af, uden at lave mærker i stolen.

Jeg har hæklet en snor i neonpink murresnor og brugt den som afslutningskant og det synes jeg faktisk selv er blevet ret godt.JULEPYNT
Og så lige et lille pip om julepynt for under oprydningen fandt jeg en kasse med små hjerter, stjerner, rudolfer osv. små fine ting som jeg lavede sammen med mine piger for tre år siden hvor vi havde et julemarked inde på Amager, og de skal selvfølgelig med på åben weekend i morgen.
Jeg kommer med en lidt nærmere beskrivelse af hvordan de er lavet når weekenden er overstået.
2 kommentarer:

 1. Hej Eva - glæder mig meget til imorgen (har dog lige fået trukket en kindtand ud idag, så jeg er ikke godt tilpas, men håber det er bedre imorgen). Kan du sige hvor lang tid det ca tar at køre fra KHB til jer? KH Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne, det tager lige omkring en time og 15 min.
   glæder mig til at se dig og alle andre som forhåbentlig smutter en tur forbi os her i Høng i weekenden
   God bedring
   eva

   Slet