lørdag den 28. januar 2012

Gul chatol

En gul skønhed
Vi har endnu engang blandet lidt olivengrøn i den gule maling og valgt den til chatollet med de buede skuffer, det giver en dejlig farve og vi er vilde med denne gamle skønhed, prøv at se hvor fin den er indeni og hvordan de gamle samlinger ser helt nye ud, det er møbelkram hvis man spørger mig.
6 kommentarer:

 1. tak for inspiration. Jeg har lige arvet et lignende møbel fra min farmor og er ved at overtale min mand om at det skal males ;D

  SvarSlet
 2. Hold op hvor er det smukt. Er det solgt, eller hvad skal det koste?

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare flot!! Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af skønne sager til køkkenet fra Rie Elise Larsen. diary.dk
  Kh Kamilla :)

  SvarSlet
 4. Til Mette: så er det bar med at få ham overtalt for man kan da kun blive glad over at se på en fin farve i stedet for den brune farve de møbler ofte har.
  Til Mini ministeren: Tak jeg er faktisk også selv ret vild med den og nej den er ikke solgt endnu, den står lige og hærder en uges tid og så regner jeg med at prisen kommer op omkring de 900,-Kr, der er gået nogen dages arbejde med at sætte den istand.
  Til Kamilla: tak skal du have, jeg kigger ind på din blog så snart jeg har en ledig stund.
  Rigtig god lørdag aften til jer alle
  Eva

  SvarSlet
 5. Hej! Jeg faldt over dette på google, og jeg kan godt se, at det er noget tid siden, det blev sat i stand, men for en sikkerheds skyld spørger jeg lige: Er det solgt? Det er noget så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Miriam
   Ja den er desværre væk, men hvis du følger lidt med på bloggen så kunne der godt dukke et op igen.
   Bedste hilsner
   Eva

   Slet