søndag den 22. januar 2012

Gl. køkkenskab og køkkenhylde

For et godt stykke tid siden fandt vi disse ting, og langt om længe har vi fået sat dem istand, de krævede lidt knofedt, lidt nye lister  og rundstokke og efter en omstændelig grunding nåede vi frem til at skulle vælge farve og det er jo altid spændende når vi når dertil.
Vi valgte at være lidt tro mod skabenes oprindelse og holde dem ovre i det blå men har blandet farven så den har et strejf af tyrkis.
Beklager at vi ikke kunne få mere lys på da vi tog billeder, måske vi skal have etableret et fotohjørne hvor belysningen er i top:O)


Hylderne kan flyttes rundt i skabet, der er det fineste system med lister som der er skåret halvcirkler i.

Et lille halvhøjt sofabord med samme tapet som hylderne, alt tapetet er lakeret med gulvlak.

Det er så skønt når så mange lækre ting bliver færdige på en gang. Kisten er rettet op og har fået nye bundlister og er malet hvid. Den er helt fin og ren indeni og den er dejlig let da brædderne ikke er så voldsomme som de ofte er på den slags.3 kommentarer:

 1. Skabet med hylderne - hvad skal I have for det, og kan det evt. sendes?

  SvarSlet
 2. Nå jo - og hvad måler det helt præcist?

  SvarSlet
 3. Hej Karen
  Jeg har fået flere henvendelser på skabet og en har reserveret det, så det er muligvis allerede solgt, det kommer til at koste 525,- og hvis handelen ikke bliver til noget så skal jeg nok give dig en besked.
  Bedste hilsner
  Eva

  SvarSlet