torsdag den 26. januar 2012

Grønlandske perler

Vi købte en kasse med små perler i går, ikke fordi jeg sidder og laver perleskjulere til toiletrullerne eller hvad det nu var der blev lavet tilbage i 70erne
 Men fordi der var rigtig mange fine farver og hvem ved, er der ikke noget om at de gamle perleting som min generation var vild uenige om hvorvidt vi skulle hade eller elske, er de ikke lidt på vej ind igen??? 
forstå det hvem der kan!!!!!

7 kommentarer:

 1. Toiletrulleskjuler, jeg husker dem så godt, de behøver ikke blive genskabt :o)
  De små perler i har købt bliver tit brugt til smykkefremstilling,feks. i lange kæder med sten, her indgår de som en slags fyld og giver lethed til kæden, kan være super flot.

  SvarSlet
 2. Sådanne fine perler og jeg er vild med jeres genbrugs møbler - de er fabelagtige :O)
  Axx

  SvarSlet
 3. Kære Eva og Finn.
  Jeg har været så heldig at modtage en Blog Award for min blog ”Maries Syslerier”. Jeg har fået awarden af Isa Petersen, som er en af mine faste læsere (med bloggen ”Isa Petersen”). Jeg har nu til opgave at videregive awarden til 5 blogs, som jeg vil vise min anerkendelse. Jeg har valgt jer (jeres blog) fordi, jeg synes, at jeres blog er fuld af super fede idéer, og den er altid et besøg værd, hvis man savner lidt inspiration. Jeg håber derfor, I vil tage i mod denne blog award 
  Hvis I vil, er der et par regler: I skal give awarden videre til 5 blogs, som I vil vise anerkendelse, og den må kun tildeles blogs med under 200 faste læsere. Der er et lille billede på min blog som kan kopieres: Liebster Blog. Billedet kan anvendes til eventuelle indlæg eller lignende, så I på jeres blog kan fortælle med billede og ord, at I har modtaget Liebster Blog Award.

  Mange hilsener fra jeres faste læser
  Marie Sidelmann Boysen

  SvarSlet
 4. Tak for dejlige kommentarer, vil lige sige at jeg respekterer alle former for kreativitet og heldigvis er vi ikke alle vilde med de samme ting så ville verden da være så kedelig, så til alle jer der kreerer perleting, bare gå til den der er plads til os alle:O)
  Og til Marie: tusind tak for Avard, Vi er da superglade for at du kan finde inspiration på Fantast-fabrikken og jeg vil bestræbe mig på at på den sendt videre og give et lille skub til nogle nye bloggere. Jeg betragter iøvrigt stadig os selv som ret nye i bloggerverdenen selv om vi nu har været med i et år.
  Rigtig god weekend til alle.
  Eva

  SvarSlet
 5. Hejsa, faldt lige over jeres blog, da jeg var i gang med at google "grønlandske perler".
  Man kan lave nogle rigtigt fine smykker med disse perler. F.eks. disse spiral-armbånd:
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.195025003989179.1073741831.136970156461331&type=3

  Det er en meget sjov lille detalje at de grønlandske perler slet ikke kommer fra Grønland, men fra Japan ;-)

  Superfin blog i har her... Jeg elsker konceptet og i laver nogle virkeligt flotte ting! :-)

  Mange hilsener fra Anne :-)

  SvarSlet
 6. Hej Eva og Finn
  Sikke en fin blog
  - og flotte perler!
  Er det sådan at man må høre hvor i har fået fat i sådanne perler (evt. hvilken hjemmeside?) og evt. hvad modellen hedder (perlernes størrelse)?
  Fortsat god aften.

  Mvh Marie Kock

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie, de her perler fandt vi helt tilfældig på et loppemarked tilbage i 2012 og de blev solgt videre ret hurtig så jeg kan desværre ikke rigtig hjælpe dig med flere oplysninger på dem.😊

   Slet